Velkommen til info-siden for vore to huse!

Her har vi samlet informationer, som især er nyttige for dig som er ny forældre, for dig som overvejer om dit barn måske skal starte i vores dagstilbud eller bare er interesseret i at blive klogere på vores arbejde i dagstilbudene.

Læs her bl.a. om hvordan vi, i samarbejde med forældrebestyrelse og -råd, arbejder på at skabe de bedste rammer for dit barns daglige liv. Om hvordan vi arbejder med pædagogik, skaber struktur og rammer, så dit barn kan trives og få mulighed for at udvikle både personlige og sociale kompetencer - samt blive godt rustet til både skole- og voksenliv.

Her finder du også andre praktiske oplysninger og kontakinformationer for Midtfløjene og Grostedet.

Dit barns trivsel og gode udvikling bygger på et godt samarbejde

En god dialog med dig om dit barns udvikling og trivsel er vigtig for os. I arbejdet med at sikre dit barns trivsel bruger vi KbhForældre, som er et internetbaseret informations- og samarbejdssystem. 

Du kan bruge systemet via Apps til Smartphone, tablet eller via en browser på din PC. Log på Kbhforældre her. På Kbhforældre finder du nyttige informationer om dit barns dagligdag. Du kan bl.a. se billeder, læse dagbøger og holde dig à jour med arrangementer og andre relevante informationer.